Μηνύουν τον Steve Angello έπειτα από καταγγελίες για απάτη!

Καλά διαβάσατε. Ο Steve Angello βρίσκεται αντιμέτωπος με το νόμο, ύστερα από καταγγελίες για απάτη. Όπως χαρακτηριστικά δημοσίευσε η σουηδική εφημερίδα Expressen, “O 33χρονος DJ και μέλος των Swedish House Mafia, Angello μηνύεται για το ποσό των 166 εκατομμυρίων [SEK] από έναν συνάδελφο καλλιτέχνη και επαγγελματικό συνεργάτη του”. Το υπέρογκο αυτό ποσό, μεταφράζεται σε $13 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην EDM κοινότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνοσουηδός DJ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εξαπάτηση, παραβίαση εργασιακού συμβολαίου και αδικήματα απέναντι στη διαχείριση περιουσίας. Όπως αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε ο πρώην συνεργάτης του, “Oι πράξεις του Angello ήταν πλήρως σκόπιμες και εκ προθέσεως, παρότι ο ίδιος γνώριζε ότι ανάλογη συμπεριφορά θα σημαντικές επιπτώσεις. Την ίδια στιγμή ο DJ προσπαθεί να συγκαλύψει τις πράξεις του με το να επαναλαμβάνει και να παραποιεί διαρκώς τα γεγονότα”.

Ο κατήγορος, που αναγράφεται απλά ως “συνάδελφος του καλλιτέχνη” στην επίσημη αναφορά, ισχυρίζεται ότι του είχε υποσχεθεί μηνιαίος μισθός, καθώς και ποσοστό 5% των μετοχών μιας εταιρείας, ωστόσο η εφημερίδα αφήνει αρκετές πληροφορίες αδιευκρίνιστες.

Ο Steve Angello από μεριά του, εξακολουθεί να αντιμάχεται στις κατηγορίες. Ο καλλιτέχνης επισήμανε στην Expressen ότι από την αγωγή που του υποβλήθηκε απουσιάζουν βασικά επιχειρήματα, ενώ πολλά άλλα αποτελούν εικασίες και ψέματα. Ο ίδιος προσπαθεί να μην καταβάλλεται από τη γενικότερη κατάσταση. “Αν ήταν κάτι σοβαρό και ουσιώδες, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Αλλά τώρα δεν ενδιαφέρομαι. Δεν υπάρχουν στοιχειώδη επιχειρήματα στην κατηγορία.”

Ο Angello ισχυρίζεται ότι έχει δώσει το τυπικό “παρών” στο δικαστήριο, ωστόσο, η Espressen αναφέρει ότι το πρωί της 1ης Νοεμβρίου, ούτε ο ίδιος, ούτε εκπρόσωποί του εμφανίστηκαν την προκαθορισμένη ώρα στο δικαστήριο. Σύντομα θα γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις για την έκβαση των γεγονότων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...