Η Tomorrowland 2017 στη Βραζιλία μόλις ακυρώθηκε – Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες.

Προς απογοήτευσή μας και προς απογοήτευση χιλιάδων fans της ηλεκτρονικής μουσικής, μόλις ανακοινώθηκε σε δημοσιεύματα ξένων πηγών ότι το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Tomorrowland Brazil ακυρώνεται για το 2017. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μπορεί να το οργανώσουν ξανά για του χρόνου, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο.

Η κύρια εταιρεία που διοργανώνει τα TomorrowWorld events σε όλο τον κόσμο, κηρύχτηκε σε πτώχευση νωρίτερα μέσα στο 2016. Συγχρόνως, η εταιρεία ID&T, που ήταν ο κύριος διοργανωτής του Tomorrowland στο Βέλγιο, έχει ήδη κερδίσει την ανεξαρτησία της, ενώ ακόμα, γίνονται προσπάθειες να επανακτήσει την επικράτεια της.

Έτσι λοιπόν, κύριοι λόγοι που ακυρώθηκε το τεράστιο αυτό event στη Βραζιλία φαίνεται να είναι η οικονομική κρίση αλλά και η γενικότερη αστάθεια που αντιμετωπίζει η χώρα. Επιπλέον, δεν έχουν δοθεί πληροφορίες σχετικά με το Tomorrowland Brasil 2017 από την ID&T. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του Tomorrowland ανακοίνωσαν ότι σε δυο εβδομάδες πρόκειται να ξεκινήσει το φεστιβάλ στο Βέλγιο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Δείτε το σχετικό video από το φεστιβάλ του 2016 στη Βραζιλία και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα:

Comments

You may also like...