Η καμπάνια με σκοπό να ανοίξει ξανά το Fabric ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα!

Η καμπάνια με στόχο να ανοίξει ξανά το Fabric στο Λονδίνο ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, με τον co-founder του club, Keith Reilly να απευθύνεται στην κοινότητα Clubbing για βοήθεια, παροτρύνοντας τους μάλιστα να μένουν συντονισμένοι στο σχετικό site, ώστε να πληροφορούνται για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος.

Μιλώντας στον Thris Tian και το Worldwide FM δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αν δεν υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας θα μας προσβάλουν και δεν θα μας σέβονται”.

Το club αναγκάστηκε να κλείσει μετά το θάνατο δύο ανθρώπων εντός του χώρου. Φανερά ενοχλημένος με την απόφαση του Συμβουλίου, να αφαιρεθούν από το Fabric οι άδειες λειτουργίας, ο Reilly ζήτησε την έμπρακτη βοήθεια της κοινότητας. Τόνισε ότι για την καμπάνια θα υπάρξουν μεγάλες συνεργασίες, με τη Night Time Industries Association και φιγούρες όπως ο Alexander Proud. Σκοπός είναι να μαζευτούν 500 χιλιάδες δολάρια για να τακτοποιηθούν τα πρόστιμα που υποβλήθηκαν στο Fabric.

O Reilly δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δέκα δολάρια δεν είναι πολλά για να σώσεις αυτό που αγαπάς να κάνεις”. Ο ίδιος αλλά και ο Proud φαίνονται ιδιαίτερα σίγουροι για τη νίκη που θα επέλθει μέσω της “εκστρατείας” τους.

Μεγάλα ονόματα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την καμπάνια του Fabric. Το ίδιο και πολλοί fans από το Internet. Μείνετε συντονισμένοι!

Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.