Διέρρευσαν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο Coachella Festival 2017!

Παρότι η προκαθορισμένη ημερομηνία για την ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο Coachella Festival 2017 απέχει κάποιους μήνες, φημολογείται ότι τα ονόματα τους έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Χρήστες του reddit διαδίδουν ότι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο μεγαλειώδες event συγκαταλέγονται οι Radiohead, η Beyonce αλλά και ο Kendrick Lamar. Οι φήμες αυτές μάλιστα, έχουν κάποια λογική: Για αρχή η Beyonce, έχει εμφανιστεί στο φεστιβάλ και στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια που ο Jay Z και ο Solange ήταν επί σκηνής, ενώ το φετινό της πρόγραμμα μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνει κάποια εμφάνιση στις Ηνωμένες Πολιτείες που να συμπίπτει με την ημερομηνία του Coachella. Οι Radiohead από μεριά τους έχουν προγραμματίσει περιοδεία την άνοιξη, ενώ, νωρίτερα μέσα στο 2016 πραγματοποίησαν δύο sold out συναυλίες στο Los Angeles και οι δύο φιλοξενούμενες από μεγάλο promoter του Coachella Festival, την Goldenvoice. Τέλος, ο Kendrick Lamar, που εμφανίστηκε φέτος στο Panorama και το FYF έχει να δώσει το “παρών” στο φεστιβάλ από το 2012, προτού καν κυκλοφορήσει το CD του με τίτλο “Good Kid, M.A.A.D. City”. 

mtm3ndywnzgymzgzmtc5mtgy

Αν μάλιστα αναλογιστούμε και ονόματα άλλων καλλιτεχνών που λέγεται ότι θα εμφανιστούν φέτος, όπως ο DJ Khaled και οι CHIC with Nile Rodgers, ένα μεγάλο ποσοστό των μουσικών του Coachella 2017 μας είναι ήδη γνωστό! Τα μέχρι τώρα υποψήφια ονόματα, σε μουσικό επίπεδο παρεκκλίνουν από τους ρυθμούς του Calvin Harris, που εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Coachella 2016, αλλά κυμαίνονται στα όρια της EDM.Επιπλέον, με το όνομα των Daft Punk να μην βρίσκεται πουθενά μέχρι στιγμής, στενεύουν τα περιθώρια για την πολυαναμενόμενη περιοδεία τους.

Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει βγάζουν νόημα και από άποψη πολυμορφίας: Η Beyonce, βασίλισσα της pop μουσικής, οι Radiohead, μια δυναμική μπάντα από την Αγγλία με καριέρα 20 χρόνων και ο Kendrick Lamar, ένα νεαρό ταλέντο, που έχει καταφέρει να εμποτίσει τη μουσική του με στοιχεία από όλο το κόσμο!

Παρότι οι φημολογίες είναι πολλές, η οριστική απάντηση για το ποιοι θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ Coachella 2017 πρόκειται να δοθεί νωρίς μέσα στον καινούριο χρόνο! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

 

Comments

You may also like...