Ακούστε το ολοκαίνουριο “I Feel It Coming” του The Weeknd μαζί με τους Daft Punk !

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τη μέρα που κυκλοφόρησε το Starboy, το οποίο αναδείχτηκε αμέσως σε παγκόσμια επιτυχία. Ο The Weeknd δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερους μουσικούς παραγωγούς για να συνεργαστεί για το πολυσυζητημένο αυτό single, που θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το album του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Μόλις σήμερα δημοσίευσε το προϊόν της δεύτερης συνεργασίας του με το αινιγματικό ντουέτο από τη Γαλλία, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από το Starboy με τίτλο ”I Feel It Coming”. Επίσης δημοσίευσε και το δεύτερο solo του single του album ”Party Monster”.

Το ”I Feel It Coming”  παραπέμπει ηχητικά στο Random Access Memories, καθώς οι μουσικοί έχουν προσθέσει απαλούς και μελωδικούς ήχους από κιθάρα και πιάνο, που σε ταξιδεύουν στη δεκαετία των 80’s. Οι Daft Punk από μεριά τους άφησαν την υπογραφή τους στα καλομιξαρισμένα φωνητικά, επισφραγίζοντας έτσι μία ακόμη επιτυχή συνεργασία.

Θα αρέσουν οι νέες παραγωγές του 26χρονου Καναδού στους fans του; Περιμένουμε τις εντυπώσεις μαζί με την κυκλοφορία του νέου του album. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια εδώ . Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

 

Comments

You may also like...